Reštaurácia Koliba
Mládežnícka 3182, Trenčín 032 744 35 13
*
Poslať príspevok e-mailom
*
Karči Ak ste ešte neboli na prasacích hodoch, choďte do Soblahova. Pohostinstvo U Ondreja je ten pravý prasačí raj. Tlačenka, klobásy, jaternice - to je normálka. Ale tie kolená nevie urobiť lepšie ani moja starká. A to už je čo povedať! Labúžo a pošušňáníčko. Napral som si tam lalok, ako ešte nikdy. A vôbec mi z toho nebolo šoufl. Pri najbližšej príležitosti si to musím zopakovať.
*
Jožo Príšerný rámus - asi živá hodba - sa ozýva v Nemšovej na námestí z hostinca Slovenská pivnica. Človek sa tam obáva čo i len nakuknúť, aby neprišiel o sluchovody, bubienky a ďalšie časti uší. Takto plašiť môžete vrabce a nie ľudí!
*
Noe Public house U Muchu v Trenčianskych Tepliciach je moja srdcovka. Síce žiadna sláva, ale aspoň dobrá zábava. Fakt hlavne cez víkendy. Odporúčam dôjsť kuknúť. Priestorovo celkom v pohode. Zariadenie i personál - prijateľné. Pridajte sa a neoľutujete!
*
Ion Kaviareň Oryx v Nemšovej je pohodová kaviareň.Ddobrá obsluha, dá sa tam v kľude posedieť v prijemnej atmoške. Vhodné pre páriky.
*
Quido Najlepší podnik pre občerstvenie tela i ducha je v Trenčíne bistro Pekáreň. Kto tam nebol, nepozná, čo je paráda.
*
Monika Soblahovská čajovňa Sanny je bomba podnik. Väčšinou v čajovni dostanete len čaj z rôznych čajových zmesí, ale tu ho vedia dochutiť tými najlešími likérmi, aké len existujú. Žiadny grog, alebo čaj s rumom. Toto sú skutočné špeciality majstra čajovo likérovej kuchyne. V žiadnej inej čajovni som sa ničím tak výnimočne chutným nestretla. Nie je nápoj ako nápoj atieto nápoje za to naozaj stoja. a pritom som tam ešte nikdy nestretla žiadneho podnapitého týpka, alebo teapacka, ako by sa malo hovoriť v takomto prostredí. Bodaj by bolo takýchto čajovní na svete viac. Hneď by sa tu lepšie dýchalo...
*
Mirek Hotel Flóra v Trenčianskych Tepliciach som navštívil niekoľkokrát - vždy z titulu školenia na rôzne obchodné artikly. Musím konštatovať, že za posledných 12 rokov sa zlepšili služby i sortimement občerstvenia. Dokonca sú schopní pripraviť i vegetariánske jedlá, ktoré koncom minulého tísícročia ako keby nepoznali. Tak sláva!
*
*
*
*
*
Poslať príspevok e-mailom
Na záhlavie