Hotel
Dubná
sklala v Žiline nad starým Tescom akosi pritvrdzuje ceny.
Nie že
by boli v minulosti dáko nízke, ale v poslednom
čase to
už vážne preháňajú. Zčasu na čas sme
sa tam
zastavili s kolegami na kapučíno, alebo iné
telé
nápoje. Pri prechode z korún na eurá
sme sa
tešili, že nám na zaplatenie stačia mince. To už
ale
opäť neplatí. Možno že nejaký
nechutný čaj by
vedeli ponúknuť za 2 €, ale na všetko
ostatné
už treba bankovky. neodvažujem si tipnúť na koľko tam
vychádza ubytovanie. Asi tam chodiť prestaneme a bude pokoj.
*
Vlasťo
Kaštiel
v
Čičmanoch by mohol byť slušným hostincom keby...
Zariadenie pamätá ešte asi Marku Terku.
Parkovisko
je naopak riešené asi pre budúce
generácie,
keď sa bude dať parkovať do výšky a nezaberie to
takú veľkú plochu. Možno, že to majú
na triku
pamiatkári, ale potom to môžu rovno zavrieť. Tie
drevorezby, čo tam predávajú môžu
ponúkať i
zo stánka 2x2m. Okrem toho som presvedčený, že to
do
krčmy ani nepatrí.
*
Miro
V
Žiline pri
mrakodrape, kúsok od lesoparku majú
penzión
Kamélia. Neviem prečo, ale mne to stále
pripadá
ako keby sa volal Kanália. Je k nemu dosť zlý
prístup a ani prostredie nie je celkom ideálne. A
vlastne
ani ceny nie sú nijako moc priaznivé. Čudujem sa
štamgastom, že tam chodia. Možno je to len preto, že to
majú blízko z domu a je to lepšie, ako
byť
triezvy. Tak to je môj príspevok ku
penziónu
Kanália.
*
Yuray
Penzión pod Oblazom pri
Terchovej je vcelku
slušným podnikom. Dá sa použiť i ako
turistická základňa pri potulkách
Oravou. Hoci
tamojší domorodci nie sú
ideálni, nikto
nás predsa nenúti, aby sme sa s nimi
kamarátili,
alebo dokonca aby sme sa od nich dali opíjať.
Príroda je
tam naozaj krásna a nemá cenu si nechať pokaziť
dojem
bandou nešťastníkov.
*
Alien
V
Pub restaurante Centauri som mala morské plody. Z 200g
porcie bola 180g struhanka. Varia grcovne, taký pajzel
*
Sisa
V žilinskom
Pube Centauri
sme boli s partiou a teda nič v zlom, ale na zaplakanie.
Vekový
priemer 50-60 tomu zodpovedajúca aj hudba.Takže
odporúčam, ale pre starších
ľudí...
*
Bobby
V
Žiline na Revolučnej ulici som navštívil buffet
UNI-LUC.
Nevim prečo som sa odhodlal k tak nejapnému činu, ale viac
už to
isto neurobím. Asi ma ku tomu viedol hlad a smäd.
Aj
napriek tomu, že hlad je najlepší
kuchár,
nemyslím si, že by ma ku takejto zbesilej
návšteve
ešte raz donútil. Za kúsok akejsi
grcky s
malinovkou si vypýtali päť a pol éčka.
Účtenku mi nedali a na výdavok som čakal
dobrých 5
minút. Ešte sa tvárili ako keby som
ich neviem ako
zdržoval. Ak sa takto správajú k
zákazníkovi, tak by ma zaujímalo, kto
sa do
takého pajzlu vráti ešte raz.